مقاله برآورد تولیدعلوفه گونه مرتعی Atriplex canescense از طریق اندازه گیری ارتفاع ، سطح تاج پوشش و حجم گیاه در مناطق خشک (مطالعه موردی مراتع جنوب شرق بیرجند)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد تولیدعلوفه گونه مرتعی Atriplex canescense از طریق اندازه گیری ارتفاع ، سطح تاج پوشش و حجم گیاه در مناطق خشک (مطالعه موردی مراتع جنوب شرق بیرجند) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد تولیدعلوفه گونه مرتعی Atriplex canescense از طریق اندازه گیری ارتفاع ، سطح تاج پوشش و حجم گیاه در مناطق خشک (مطالعه موردی مراتع جنوب شرق بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد تولیدعلوفه گونه مرتعی Atriplex canescense از طریق اندازه گیری ارتفاع ، سطح تاج پوشش و حجم گیاه در مناطق خشک (مطالعه موردی مراتع جنوب شرق بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد تولیدعلوفه گونه مرتعی Atriplex canescense از طریق اندازه گیری ارتفاع ، سطح تاج پوشش و حجم گیاه در مناطق خشک (مطالعه موردی مراتع جنوب شرق بیرجند) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در یک اکوسیستم،تولیدات گیاهی مقدار انرژی قابل دسترس برای مصرف کننده و تجزیه کننده ها را تعیین می کند.ارایه ی روشی دقیق، سریع و کم هزینه برای تعیین تولید گیاهان مرتعی یکی از اهداف بوم شناسان به ویژه مرتعدان است که همیشه علاقه مند به دانستن میزان تغییرات این ویژگی گیاهی هستند . هدف اصلی این تحقیق ،تعیین روابطی بین متغیرهای پوشش با تولید گونه ی گیاهی canescense Atriplex در مراتع جنوب شرق بیرحند می باشد. بدین منظور ابتدا به صورت تصادفی سیستماتیک سه ترانسکت به طول ۱۰۰ متر در منطقه مستقر گردید و در طول هر ترانسکت به ۱۰ گره به فاصله ی ۱۰ متر از یکدیگر انتخاب و در طول هر گره نزدیکترین پایه از گیاه مورد نظر به کره ها به روش نزدیکترین فرد انتخاب و متغیرهای قطر کوچک ، قطر بزرگ و ارتفاع محاسبه و تولید هر یک از پایه ها به روش مرجع تخمین و اندازه گیری شد. رابطه ی رگرسیون بین متغیرهای مستقل ارتفاع،سطح تاج پوشش و حجم بوته ها با متغیر وابسته تولید آن ها تعیین وجود یا عدم وجود ارتباط معنی دار بین آن ها مشخص شد.تجزیه ی رگرسیون نشان داد که بین متغیرهای مستقل موجود با متغیر وابسته تولید همه ی گونه ها رابطه ی خطی معنی داری وجود دارد ولی معیار سطح تاج پوشش و حجم با توجه به میزان همبستگی به ترتیب ۷۴/. ،۷۳/. و ضریب تبیین ۵۵/. ،۵۴/. به دست آمده متغیر مناسبی برای برآورد تولید هستند و می توان مدل رگرسیونی با استفاده از این ویژگی جهت برآورد تولید در این منطقه ارائه داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.