مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر درانتخاب بهترین رقم و فرآوری آلو


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر درانتخاب بهترین رقم و فرآوری آلو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر درانتخاب بهترین رقم و فرآوری آلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر درانتخاب بهترین رقم و فرآوری آلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر درانتخاب بهترین رقم و فرآوری آلو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
درایران تولید خشکبار و ازجمله آلو بیشتر به شیوه های سنتی انجام می شود لذا با وجود کیفیت بالای اکثر میوه های ایرانی، خشکبار ایران در بازارهای بین المللی ازجایگاه مناسبی برخوردار نیست. در این تحقیق سه رقم آلو پس از فرآوری وخشک کردن در دو شرایط آفتابی و صنعتی، با استفاده از تکنیک پردازش تصویراز نظر یکنواختی رنگ بررسی شدند. مقایسه امتیازهای حاصل *L*, B نشان داد که بین ارقام، ترکیبات و روش خشک کردن اختلاف معنی داری در سطح ۱% موجود است. بهترین تیمار به رقم درگزی، غوطه وری در محلول متابی سولفیت سدیم و نمک به مدت ۱۰ دقیقه و خشک کن صنعتی اختصاص یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.