مقاله ایجاد دستگاه تولید کلسیم خوراکی از ضایعات پوسته تخم مرغ در فارمهای مرغ مادر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایجاد دستگاه تولید کلسیم خوراکی از ضایعات پوسته تخم مرغ در فارمهای مرغ مادر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایجاد دستگاه تولید کلسیم خوراکی از ضایعات پوسته تخم مرغ در فارمهای مرغ مادر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایجاد دستگاه تولید کلسیم خوراکی از ضایعات پوسته تخم مرغ در فارمهای مرغ مادر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایجاد دستگاه تولید کلسیم خوراکی از ضایعات پوسته تخم مرغ در فارمهای مرغ مادر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
پودر پوسته تخم مرغ نیز محصولی دیگر از شرکت مدیتیک می باشد که در یک ماده غذایی غنی از کلسیم بوده و در واقع بسیار گران قیمت می باد ولی متاسفانه همیشه به عنوان ضایعات مشکل ساز می باشد و با سختی دفع آن به علت آلوده کردن محیط زیست مواجه می شود. ولی در این شرکت این ماده باارزش بازیافت شده و به مصارف خوراکی و دارویی می رسد . اهمیت تغذیه کافی در تأمین احتیاجات مرغ برای تولید تخم های با پوسته با کیفیت واضح و روشن است . نیاز مرغهای تخمگذار به کلسیم در دوران تولید بی نهایت زیاد است . به نحوی که یک مرغ با متوسط تولید ۲۵۰ عدد تخم مرغ در سال ، در حدود ۵۶ کیلوگرم کلسیم نیاز دارد که این مقدار ۲۵ برابر مقدار کلسیم موجود در استخوان هایش می باشد . به این علت اغلب جیره های مرغ تخمگذار حاوی ۳ تا ۴ درصد کلسیم برای رفع نیازهای آنان می باشد . مرغ تخمگذار به طور ۱۰۰ درصد قادر به تأمین کلسیم از منابع قابل دسترس جیره نیست . گاهی مقادیر در دسترس بودن کلسیم مشخص نیست و بایستی توجه داشت که وقتی قابلیت در دسترس بودن کلسیم جیره پایین است مصرف روزانه کلسیم بیشتری مورد نیاز خواهد بود . عدم بالانی بودن نسبت فسفر به کلسیم و محتوای بالای فسفر جیره روی کیفیت پوسته اثر منفی دارد . در هر حال آنچه که بیش از همه مهم به نظر می رسد این است که پوسته تخم مرغ باید آنجا که ممکن است محکم بوده تا حداکثر بازار پسندی را داشته باشد. بسیاری از فاکتورها سبب شکستگی در پوسته تخم مرغ می شوند و شکستگی پوستهمستقیماً به کیفیت پوسته مربوط می شود . عواملی که در این امر دخیل هستند شامل سطح تغذیه ، بیماری ها ، اثرات مدیریتی و شرایط محیطی هستند . بیشتر تخم های با کیفیت گذاشته شده توسط مرغان تخمگذار تجاری تقریباً حاوی ۲/۲ گرم کلسیم به صورت کربنات کلسیم می باشند و حدود ۹۵% وزن خشک پوسته تخم را کربنات کلسیم تشکیل می دهد . پوسته همچنین حاوی ۳/. درصد فسفر و ۳/. درصد منیزیم ، سدیم ، پتاسیم ، و عناصر کمیابی مثل روی ، آهن ، منگنز و مس می باشد . با توجه به اطلاعات فوق می توان نتیجه گرفت که پوسته تخم مرغ به عنوان یک منبع غنی از کلسیم و همچنین نسبت مناسب فسفر به کلسیم و دارا بودن عناصر کمیاب می تواند مورد استفاده تغذیه ای دام و طیور قرار گیرد و جایگزین بسیار مناسبی در مقایسه با کلسیم معدنی می باشد . هدف از ساخت این خط تولید استفاده بهینه از ظرفیت های تولید است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.