مقاله استخراج و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره بنه (Pistacia atlantica var mutica)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره بنه (Pistacia atlantica var mutica) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره بنه (Pistacia atlantica var mutica)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره بنه (Pistacia atlantica var mutica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره بنه (Pistacia atlantica var mutica) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بنه از جمله گونه های وحشی پسته است که انتشار آن از جزایر قناری و کشورهای ساحل دریای مدیترانه شروع می شود و تا آسیای صغیر، سوریه، قفقاز، ایران، افعانستان و پاکستان امتداد می یابد. از آن جا که استفاده از ضد اکساینده های سنتزی در مواد غذایی به دلیل مشکلات ایمنی دارای محدودیت بوده است و استفاده از ضد اکساینده های طبیعی به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی، به دلیل نیاز مصرف کننده ها به غذای بدون افزودنی، تازه تر و طبیعی دارای قابلیت بیشتری است. ه دف از این مطالعه استخراج و ارزیابی فعالیت ضد اکسایشی عصاره بنه در مرحله ی قبل از رسیدگی کامل میوه در مقایسه با فعالیت ضد اکسایشی ضداکسنده های طبیعی و سنتزی آلفا توکوفرول و BHA می باشد. درصد اسخراج عصاره، میزان ترکیبات فنلی کل توسط معرف فولین سیوکالتیو و خاصیت ضد اکسایشی عصاره با سه آزمون رادیکال ABTS, DPPH و بی رنگ شدن بتاکاروتن مورد ارزیابی قرار گرفت. بالاترین میانگین بازده استخراج عصاره بنه در بین پنج حلال متانول، اتانول، استون، اتیل استات و آب، مربوط به حلال استون با ۱۳/۱۵ درصد بود. همچنین عصاره متانولی دارای بیشترین مقدار ترکیبات فنلی بود که اختلاف معنی داری (p<0/05) با سایر عصاره ها داشت. غلظت مهار ۵۰% رادیکال (IC(50)DPPH برای عصاره متانولی بنه، BHA و آلفا توکوفرول به ترتیب ۳۲۳/۵۲±۰/۶۷, ۱۰۴/۶۵±۵/۸۵ و ۴۳۷/۵۹±۳/۷۲ میکروگرم بر میلی لیتر به دست آمد. میزان فعالیت ضداکسایشی در آزمون فعالیت بازدارندگی رادیکال ABTS برای عصاره متانولی بنهف آلفا توکوفرول و ضد اکساینده ی سنتزی BHA به ترتیب ۷۶/۱۹±۱/۷۴, ۱۶۳/۵۵±۲/۶۷ و ۹۴/۸۳±۲/۱۱ گرم اسکوربیک اسید/ گرم ماده خشک و درصد بازدارندگی بی رنگ شدن بتاکاروتن برای عصاره متانولی بنه، آلفا توکوفرول و آنتی اکسیدان سنتزی BHA به ترتیب ۸۲/۰۶±۰/۷۷, ۸۴/۶۶±۱/۳۲ و ۹۰/۵۶±۲/۱۸ به دست آمد. با توجه به وجود جنگل های فراوان و انبوه درختان بنه به صورت وحشی بخصوص در حد فاصل استان های فارس تا کردستان، و از آنجایی که عصاره متانولی بنه در این مصالعه دارای مقادیر بالایی از ترکیبات فنلی می باشد و هر سه آزمون، خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره را تصدیق می کند، می توان نتیجه گرفت، که عصاره متانولی بنه به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی توانای واکنش با رادیاکل های حاصل از اکسیداسیون لیپیدها را داشته و قابلیت استفاده به عنوان یک ضد اسیاینده ی طبیعی در صنایع مختلف غذایی و بهداشتی را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.