مقاله ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی از موضوعات مهم و کلیدی در مبحث سلامت غذایی، بیماریهای ناشی از مواد غذایی است. با افزایش سریع جمعیت، همراه با تکامل گونه هایجدید میکروبی مانند لیستریا مونوسیتوژنس و اشرشیاکلی، تمایل مصرف کنندگان به مواد غذایی فاقد مواد شیمیایی نگهدارنده و تهیه شده با حداقلفرآیند، بیشتر شده است. از این رو در صنایع غذایی نیازمند روشهای جدید ی برای از بین بردن و شناسایی پاتوژنها، روشهای نوین فرآوری و نگه-داری مواد غذایی هستیم. یکی ازروش های نوین فرآوری محصولات غذایی استفاده از ازن می باشد. نوشتار حاضر خلاصه ای از تحقیقات انجام شده در مورد خواص فیزیکی و شیمیایی ازن، روش تولید، قدرت ضد عفونی کنندگی و کاربرد آن در محصولات غذایی مختلف را ارائه می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.