مقاله مقایسه نقشه شدت کیفی فرسایش تهیه شده با مدل ژئومرفولوژی و مدل پسیاک ( مطالعه موردی :حوزه آبخیز زنوزچای)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه نقشه شدت کیفی فرسایش تهیه شده با مدل ژئومرفولوژی و مدل پسیاک ( مطالعه موردی :حوزه آبخیز زنوزچای) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نقشه شدت کیفی فرسایش تهیه شده با مدل ژئومرفولوژی و مدل پسیاک ( مطالعه موردی :حوزه آبخیز زنوزچای)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نقشه شدت کیفی فرسایش تهیه شده با مدل ژئومرفولوژی و مدل پسیاک ( مطالعه موردی :حوزه آبخیز زنوزچای)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نقشه شدت کیفی فرسایش تهیه شده با مدل ژئومرفولوژی و مدل پسیاک ( مطالعه موردی :حوزه آبخیز زنوزچای) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مدل ژئومرفولوژی کیفی از ۲۵ سال پیش تا کنون در دانشکده منابع طبیعی برای شرایط اقلیمی و ژئومرفولوژی گوناگونی در ایران مورد استفاده قرار گرفته و نتایج خوبی در بر داشته است. براساس این مدل، روش AHP برای محاسبات کمی معیارهای موثر در فرسایش استفاده شد. سلسله مراتبی مورد استفاده بر اساس روش ژئومرفولوژی با ۶ معیار پوشش گیاهی، خاکشناسی، توپوگرافی، کاربری اراضی، اقلیم، زمین شناسی ساخته شد. پس از تعیین وزن یا اهمیت هر یک از شاخص ها و معیار ها، نقشه شدت فرسایش ویژه تهیه شد و با نقشه شدت کیفی فرسایش که با مدل پسیاک تهیه شده بود مقایسه گردید. نتایج آزمون آماری نشان داد میزان صحت نقشهی شدت کیفی فرسایش در مدل ژئومرفولوژی ۹۲% ، و شاخص کاپا ۰/۸۸ می باشد. در حالی که مقادیر مزبور در نقشه شدت کیفی فرسایش با مدل پسیاک به ترتیب ۶۶% و ۰/۴ به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.