مقاله بررسی کیفیت علوفه گونه های Astragalus squarrosus و Stipagrostis pennata در سه مرحله فنولوژیکی در سبزوار


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت علوفه گونه های Astragalus squarrosus و Stipagrostis pennata در سه مرحله فنولوژیکی در سبزوار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت علوفه گونه های Astragalus squarrosus و Stipagrostis pennata در سه مرحله فنولوژیکی در سبزوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت علوفه گونه های Astragalus squarrosus و Stipagrostis pennata در سه مرحله فنولوژیکی در سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت علوفه گونه های Astragalus squarrosus و Stipagrostis pennata در سه مرحله فنولوژیکی در سبزوار :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تعیین کیفیت علوفه یکی از مهمترین عوامل است که جهت مدیریت مراتع لازم است. این تحقیق جهت مقایسه کیفیت علوفه دو گونه Astragalus squarrosus, Stipagrostis pennata در مناطق خشک سبزوار انجام شد. نمونه های گیاهی از مناطق قرق شده ایستگاه تحقیقاتی پشت عباس سبزوار در سه مرحله فنولوژی ( رشد اندامهای روینده، گل دهی کامل و بذر دهی ) در سه تکرار انجام شد. تعیین کیفیت علوفه بر اساس اندازه گیری پروتیین خام، دیواره سلولی منهای همی سلولز(ADF)، ماده خشک قابل هضم، فیبر خام،و انرژی متابولیسمی صورت گرفته است. پس از تجزیه واریانس، میانگین داده ها با آزمون دانکن مقایسه شدند. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین میزان پروتیین خام، ماده خشک قابل هضم، انرژی متابولیسمی و دیواره سلولی منهای همی سلولز در سه مرحله فنولوژیکی دو گیاه اختلاف معنی داریدر سطح ۱% وجود داشت. همچنین گونه لگوم نسبت به گونه گراس کیفیت علوفه بالاتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.