مقاله مقاوم سازی ساختمان های بتن مسلح با استفاده از ورقهای کامپوزیت FRP به عنوان یکی از اقدامات اساسی در پدافند غیرعامل


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقاوم سازی ساختمان های بتن مسلح با استفاده از ورقهای کامپوزیت FRP به عنوان یکی از اقدامات اساسی در پدافند غیرعامل دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقاوم سازی ساختمان های بتن مسلح با استفاده از ورقهای کامپوزیت FRP به عنوان یکی از اقدامات اساسی در پدافند غیرعامل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاوم سازی ساختمان های بتن مسلح با استفاده از ورقهای کامپوزیت FRP به عنوان یکی از اقدامات اساسی در پدافند غیرعامل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقاوم سازی ساختمان های بتن مسلح با استفاده از ورقهای کامپوزیت FRP به عنوان یکی از اقدامات اساسی در پدافند غیرعامل :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
شور ما سالهاست مورد تهدید و حمله دشمنان است. دشمنان این مرز و بوم روش ها و گزینه های زیادی را برای ازپا در آوردن و تسلیم کشورمان به جهت منافع اقتصادی، سیاسی و ; خصوصا پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آزموده و می آزمایند. بنابراین، هر عامل یا بحران طبیعی یا غیر طبیعی که سیستم اداره و امنیت کشور را مختل نماید چشم طمع دشمنان تا به دندان مسلح را، حریص تر و راه را برای شکست ما هموارتر و پدافند عامل را بسیار سخت و دشوار می کند. لذا لزوم رعایت پدافند غیر عامل در این زمان برای کشور ما امری بسیار ضروری و لازم اجرا می باشد. زمین لرزه پدیده ای است طبیعی و غیر قابل اجتناب. زمین لرزه ها به خودی خود سبب تلفات جانی و مالی نمی باشند، بلکه در کنش حرکات زمین با محیط های ساخته دست بشر است که عدم توانایی مقاومت ساخته ها باعث خسارات جدی می شود. در پی زمین لرزه ها علاوه بر تلفات جانی، ثروت ملی نیز به هدر رفته و بار مالی زیادی بر اقتصاد کشورها بوجود می آید. این امر نه تنها در کشورهایی با اقتصاد زود شکن اثرات جدی و دراز مدت بجای می گذارد بلکه کشور ما را که در تحریم های شدید اقتصادی و سیاسی دشمنان و ابرقدرت ها قرار دارد و با گذشت زمان به این تحریم ها افزوده می شود، با مشکلات شدید امنیتی روبرو خواهد نمود. یکی از موثرترین راه های کاهش خسارت ناشی از زمین لرزه ها، مقاوم سازی ساختمان های موجود می باشد. برای مقاوم سازی، روش های مختلفی مانند مرمت موضعی، استفاده از پوشش بتنی، استفاده از پوشش فولادی و غیره تحت عنوان، روش های کلاسیک وجود دارد. یکی از روش های نوینی که در سال های اخیر مورد توجه صنعتگران قرارگرفته است، مقاوم سازی ساختمان های موجود با استفاده از کامپوزیت ها می باشد. در برخی موارد، هدف از مقاوم سازی، افزایش مقاومت سازه ها بعلت تغییرکاربری بوده و در برخی دیگر، هدف، بازیابی مقاومت از دست رفته دراثر عمر زیاد و فرسودگی آن ها می باشد. مواد FRP به سبب نسبت مقاومت به وزن بالا، مقاومت در برابر خوردگی، جذب ارتعاشات و افزایش مقاومت و استحکام سازه، خصوصا در مقابل بارهای دینامیکی و همچنین سرعت نصب و سادگی اجرا، در چند سال اخیر جهت امر بهسازی و ترمیم سازه های بتنی به شدت مورد توجه محققان قرار گرفته اند. این مواد پلیمری با توجه به کاربردهای مختلف، دارای انواع و شکل های مختلف می باشند. دراین مقاله ابتدا انواع ورقهای FRP و ساختار آنها معرفی گردیده و سپس نحوه مقاوم سازی برشی تیرهای بتنی توسط ورقهای FRP با ارزیابی مودهای شکست و رفتار واقعی آنها به تفصیل ارائه شده و نتیجتا مزایای استفاده صحیح از این روش، در راستای کاهش هزینه ها و گام برداشتن در جهت اجرای یک پدافند غیرعامل اقتصادی و سریع الاجرا، تشریح می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.