مقاله بررسی اثر دما بر سنتز هرسینیتFeAl2O4نانو ساختار به روش ساکاروز


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر دما بر سنتز هرسینیتFeAl2O4نانو ساختار به روش ساکاروز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دما بر سنتز هرسینیتFeAl2O4نانو ساختار به روش ساکاروز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما بر سنتز هرسینیتFeAl2O4نانو ساختار به روش ساکاروز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما بر سنتز هرسینیتFeAl2O4نانو ساختار به روش ساکاروز :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
ترکیباتی با ساختار اسپینل به علت خواص ساختاری و فیزیکی منحصر بفرد همواره مورد توجه بوده اند. با مطرح شدن ساختارهای نانو وکاربردهای متعدد آنها به دلیل ایجاد خواص منحصر به فرد تلاش در تولید و سنتز نانوساختار این محصولات فزونی یافته است. در این تحقیق برای سنتز نانو اسپینل هرسینیت FeAl2O4از نیترات های آلومینیم و آهن استفاده شد و از ساکاروز و پلی وینیل الکل به عنوان یک زمینه پلیمری استفاده شد. پیش ماده حاصل ، در اتمسفر هوا پیش پخت شد و محصول بدست آمده در اتمسفر احیا حرارت دهی شد جهت بررسی اثر دمای پیش پخت و دمای پخت بر سنتز هرسینیت، ابتدا در دمای پیش پخت ثابت ۱۰۰۰ دمای پخت تغییر یافت و سپس جهت بررسی اثر دمای پیش پخت در دمای پخت ثابت ۰۰ دمای پیش پخت تغییر داده شد. نتایج پراش اشعه ایکس نشانداد که دمای پخت مناسب که منجر به تشکیل اسپینل تک فاز در این روش میشود در حدود۹۰۰بوده و کمترین دمای لازم جهتپیشپخت نمونهها۵۰۰میباشد. همچنین تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی مشخص کرد که اندازه ذرات در نمونهها در حدود ۳۰ تا ۱۰۰ نانو متر میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.