مقاله تولید و اندازه گیری گلوکزآمین توسط قارچ موکورایندیکوس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید و اندازه گیری گلوکزآمین توسط قارچ موکورایندیکوس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید و اندازه گیری گلوکزآمین توسط قارچ موکورایندیکوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و اندازه گیری گلوکزآمین توسط قارچ موکورایندیکوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید و اندازه گیری گلوکزآمین توسط قارچ موکورایندیکوس :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
گلوکز آمین از مواد بسیار با ارزش دیواره سلولی قارچ های زیگومایست به شمار می رود. در این پژوهش پس از تولید این ماده با استفاده از سه مورفولوژی مختلف قارچ موکورایندیکوس، با استفاده از روشی جدید میزانگلوکز آمین در دیواره سلولی قارچ مورد بررسی قرار گرفژت . در این روش آنالیز پس از دو مرحله هیدرولیز کیتین و کیتوزان موجود در دیواره ی سلولی توسط اسید سولفوریک،گلوکزآمین موجود با نیتروز اسید واکنشداده و به ان هیدرومانوز تبدیل شد. سپ به دلیل ناپایداری کمپلک رنگی ایجاد شده در روش رنگ سنجی، از کروماتوگرافی مایع با راندمان بالا ۱ ( HPLC (جهت اندازه گیری میزان گلوکزآمین استفاده گردید . آنالیز برروی قارچ موکورایندیکوس نشان داد که ترکیب درصد دیواره ی سلولی قارچ ها به مورفولوژی وابسته است و در مقایسه، مورفولوژی فیلامنتوس با محتویات گلوکز آمین بی تر)تقریبا دو برابر ( نسژبت بژه دو موفولوژی مخمری خالص و بی تر مخمری بهترین مورفولوژی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.