مقاله پیش فرآوری قلیایی برای بهبود تولید قندهای قابل تخمیر ازچوب کاج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پیش فرآوری قلیایی برای بهبود تولید قندهای قابل تخمیر ازچوب کاج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پیش فرآوری قلیایی برای بهبود تولید قندهای قابل تخمیر ازچوب کاج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش فرآوری قلیایی برای بهبود تولید قندهای قابل تخمیر ازچوب کاج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پیش فرآوری قلیایی برای بهبود تولید قندهای قابل تخمیر ازچوب کاج :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
پیش فرآوری قلیایی با افزایش سطح تماس کاهش درجه کریستالی سلولز و نیز استیلی همی سلولز و لیگنین – زدایی ساختار مواد لیگنوسلولزی را اصلاح می کنددراین تحقیق پس از پیش فراوری فیزیکی پیش فراوری قلیایی با سود ۸%w/v درسه دمایمختلف ۰درجه سانتیگراد دمای محیط و ۸۰درجه سانتیگراد برروی چوب کاج انجام شد پس از۷۲ ساعت هیدرولیز آنزیمی با آنزیمهای سلولاز و بتاگلوکوسیداز برروی نمونه های پیش فراوری شده و نشده بیشترین مقدار گلوکز تولیدی مربوط به نمونه پیش فراوری شده دردمای ۰درجه و به میزان ۲/۷۴۸ گرم برلیتر بوده است افزودن توئین -۲۰ به عنوان ترکیب فعال کننده سطحی غیرقطبی درحین هیدرولیز آنزیمی میزان گلوکز تولید درتمامی نمونه ها را افزایش داده است بهترین نتیجه هیدرولیز آنزیمی درحضور توئین -۲۰ نیز مربوط به نمونه پیش فراوری شده دردمای ۰درجه و به میزان ۳/۴۵۲ گرم برلیتر بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.