مقاله عنوان: بررسی وضعیت جوامع محلی در حفاظت از جنگلهای زاگرس (مورد مطالعه: روستاییان جنگل نشین منطقه اشترانکوه)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عنوان: بررسی وضعیت جوامع محلی در حفاظت از جنگلهای زاگرس (مورد مطالعه: روستاییان جنگل نشین منطقه اشترانکوه) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عنوان: بررسی وضعیت جوامع محلی در حفاظت از جنگلهای زاگرس (مورد مطالعه: روستاییان جنگل نشین منطقه اشترانکوه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عنوان: بررسی وضعیت جوامع محلی در حفاظت از جنگلهای زاگرس (مورد مطالعه: روستاییان جنگل نشین منطقه اشترانکوه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عنوان: بررسی وضعیت جوامع محلی در حفاظت از جنگلهای زاگرس (مورد مطالعه: روستاییان جنگل نشین منطقه اشترانکوه) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
جنگلهای زاگرس از غنی ترین منابع بیولوژیکی ایران به شمار می روند. وابستگی شدید جنگل نشینان به این منابع، باعث کاهش این منابع با ارزش شده است بنابراین دخالت مردم محلی در حفاظت از جنگلها یکی از عوامل مؤثر در شرایط کنونی این جنگلهاست. این تحقیق کاربردی و به روش توصیفی، همبستگی می باشد. کل جامعه آماری ۳۴۵ خانوار و حجم نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان ۲۲۲ خانوار شد . روایی پرسشنامه، از نقطه نظرات اساتید و کارشناسان و پایایی پرسشنامه از آزمون آلفای کرونباخ که به میزان ۰/۷۹محاسبه شد. نتایج ضریب همبستگی بین متغیرهای سطح تحصیلات، سن، درآمد، تجارب همکاری، آگاهی از عوامل تخریب جنگل، استفاده از منابع و وسایل ارتباطی با متغیر وابسته میزان حفاظت از جنگل رابطه مثبت و معنی دار شده است و نتایج آزمون T بین جنسیت و شرکت یا عدم شرکت در کلاس های آموزشی با متغیر وابسته اختلاف معنی داری وجود دارد. نتایج رگرسیون چند متغیره نشان داد که متغیرهای تجارب همکاری، استفاده از منابع و وسایل ارتباطی، درآمد، آگاهی از عوامل تخریب، سن، میزانتحصیلات توانایی تبیین ۴۲/۵درصد از تغییرات میزان فعالیت در حفاظت از جنگل را دارا می باشند و نتایج تحلیل مسیر نشان داد که متغیر درآمد سالانه جنگل نشینان بیشترین تأثیر و متغیر سن آنان کمترین تأثیر را بر میزان حفاظت از جنگل دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.