مقاله مطالعه تجربی پایداری هیدروکسی متیل فورفورال HMF موجوددرعسل درخلال فرایند بسته بندی صنعتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تجربی پایداری هیدروکسی متیل فورفورال HMF موجوددرعسل درخلال فرایند بسته بندی صنعتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تجربی پایداری هیدروکسی متیل فورفورال HMF موجوددرعسل درخلال فرایند بسته بندی صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تجربی پایداری هیدروکسی متیل فورفورال HMF موجوددرعسل درخلال فرایند بسته بندی صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تجربی پایداری هیدروکسی متیل فورفورال HMF موجوددرعسل درخلال فرایند بسته بندی صنعتی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی ازعوامل اصلی درتعیین کیفیت عسل که نشان دهنده حرارت دیدگی و عمر عسل تولید شده می باشد هیدروکسی متیل فورفورال است دراینت حقیق میزان افزایش هیدروکسی متیل فورفورال درعسل درطی یک فرایند متداول صنعتی برای فراوری و بسته بندی عسل مورد بررسی قرارگرفته است برای آزمایشات از سه نمونه عسل متعلق به نواحی آذربایجان و کردستان استفاده شده است نمونه برداری برای انجام آزمایشات هیدروکسی متیل فورفورال برای عسل خام و همچنین درسه مرحله ازفرایند انجام شد همچنین مقادیر هیدروکسی متیل فورفورال برای هر سه نمونه عسل پس از یک ماه انبارش نیز مورد بدست آمد نتایج نشان میدهد که مقدار هیدروکسی متیل فورفورال برای هرسه نمونه افزایش معناداری را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.