مقاله بررسی کاربرد کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست خامه ای


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست خامه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست خامه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست خامه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست خامه ای :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی کارایی ترکیب و کربوکسی متیل سلولز در ماست خامه ای کم چرب بود. به این منظور اثرات این ترکیب در مقادیر ۰/۰۱و۰/۰۳و۰/۰۵و۰/۱درصد پس از یک، هفت و چهارده روز نگهداری روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست خامه ای کم چرب تعیین و با نمونه شاهد مقایسه شد. ویژگی های فیزیکوشیمیایی شامل pH ، اسیدیته، زمان گرمخانه گذاری و سینرسیس بود. داده های ویژگی های فیزیکوشیمیایی در اکثر <1/ موارد تفاوت معنی داری ) ۱۰ P( نداشتند. هر چند که در روز اول آزمون، افزایش غلظت کربوکسی متیل سلولز باعث کاهش آب اندازی شد. سطوح مختلف کربوکسی متیل سلولز مورد استفاده در تولید، اثر معنی داری بر زمان گرمخانه گذاری نداشتند و هر کدام از این مقادیر را برای تولید می توان <1/ استفاده کرد ) ۱۰ P (. بر اساس نتایج به دست آمده به نظر می رسد که می توان چربی ماست خامه ای را به سهولت با جایگزینی توسط کربوکسی متیل سلولز کاهش داد، بدون اینکه تغییراتی در ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن به وجود آید و حتی این ویژگی ها به طور نسبی بهبود یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.