مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی خامه های فرموله شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی خامه های فرموله شده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی خامه های فرموله شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی خامه های فرموله شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی خامه های فرموله شده :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
رئولوژی در علم مواد غذایی برای توصیف قوام محصولات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و در عمل برای اندازه گیری ویسکوزیته وخواص رفتار جریانی و تعیین ساختار مواد استفاده می شود. یکی از مسائلی که به طور خاص در مورد علم جریان و تغییر شکل ماده در صنعت لبنیات مطرح است، در مورد تولید خامه است که ویژگیهای جریانی آن به طور کلی و جزئی میتواند تحت شرایط و عوامل مختلف تولید و ترکیبات مختلف موجود در آن تغییر کند. در این مطالعه، ویژگی های جریانی خامه طبیعی و خامه فرموله شده با چربیهای مشتق شده ای که دارای نقطه ذوب پایین هستند، همچنین ویژگیهای جریانی خامه فرموله شده با کاراگینان، لستین و WP900 مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ویسکوزیته خامه طبیعی بیشتر از خامه فرموله شده با چربیهای دارای نقطه ذوب پایین است و با افزایش هر کدام از پایدار کننده ها استحکام خامه قنادی افزایش یافته است، هر چند که این افزایش در مورد پایدار کننده WP900 معنی دار نبود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.