مقاله بررسی تأثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فیلم های خوراکی به لایه ی نازکی از مواد خوراکی اطلاق می شود که به عنوان پوشش روی مواد غذایی و یا در لا به لای اجزای تشکیل دهنده ی ماده غذایی قرار داده می شود تا مانعی در برابر عوامل مخرب مانند گازهایی چون اکسیژن و دی اکسید کربن، رطوبت و غیره بوده تا مدت زمان نگهداری آن افزایش یابد. در حال حاضر متداول ترین پوشش های خوراکی عبارتند از:پوشش های مومی برای میوه ها، فیلم های چرب برای بسته بندی و نگهداری گوشت و در نهایت پوشش های شکلاتی که موارد استفاده مختلفی دارد. بسته بندی های خوراکی می توانند به عنوان یک حامل یا ماده محصور کننده برای اجزای کارکردی مواد غذایی نظیر آنتی اکسیدان ها و مواد ضد میکروبی طبیعی،رنگ دانه ها ویا به عنوان مواد مغذی جهت پایداری میکروبی و شیمیایی و کیفیت تغذیه ای مواد غذایی بسته بندی شده مورد استفاده قرار بگیرد.پوشش های خوراکی که امروزه مورد توجه قرار گرفته شامل : پوشش های پلی ساکاریدی،پروتئینی،لپیدی و مرکب می باشد.به دلیل مزایای فراوان این پوشش ها و اهمیت کاربرد آنها در صنعت بسته بندی به بررسی در ارتباط با ویژگی های مختلف آن ها پرداختیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.