مقاله بررسی تاثیر فرآیند ترکیبی بلانچینگ-خشک کردن با جریان هوای داغ بر خواص فیزیکو شیمیایی برش های طالبیCucumismelo var. Riticulatus


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فرآیند ترکیبی بلانچینگ-خشک کردن با جریان هوای داغ بر خواص فیزیکو شیمیایی برش های طالبیCucumismelo var. Riticulatus دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فرآیند ترکیبی بلانچینگ-خشک کردن با جریان هوای داغ بر خواص فیزیکو شیمیایی برش های طالبیCucumismelo var. Riticulatus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فرآیند ترکیبی بلانچینگ-خشک کردن با جریان هوای داغ بر خواص فیزیکو شیمیایی برش های طالبیCucumismelo var. Riticulatus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فرآیند ترکیبی بلانچینگ-خشک کردن با جریان هوای داغ بر خواص فیزیکو شیمیایی برش های طالبیCucumismelo var. Riticulatus :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خشک کردن یکی از فرآیندهای مهم در نگهداری مواد غذایی می باشد که نقش مهمی در کمیت و کیفیت مواد مؤثره آنها دارد. هدف عمده خشک کردن ماده غذایی، افزایش ماندگاری محصول نهایی بوده و کاهش رطوبت محصول ، در فرآیند خشک کردن تا حدی انجام می شود که رشد میکروبی و واکنش های شیمیایی را محدود کند. در اکثر فرآیندهای خشک کردن از هوای داغ استفاده می شود و سالیان متمادی است که در سراسر جهان این خشک کن ها مورد استفاده قرار می گیرد . به نظر می رسد این خشک کن ها با سرعتی که در خشک کردن مواد غذایی دارد برای حفظ رنگ ، بو و مزه آنها موثر باشند. این خشک کن ها باعث کریستاله شدن مواد غذایی شده و آنها را شبیه تر به شکل اولیه خود خشک می کنند. به منظور بررسی تأثیر دماهای مختلف خشک کردن ۴۵و۵۵و۶۵درجه سانتیگراد ( با پیش تیمارهای مختلف ) بلنچ در آب جوش ، محلول آب نمک ، محلول شکر محلول اسید سیتریک ، محلول دارچین و نمونه ی شاهد ( بر زمان خشک کردن وسنیتیک خشک شدن طالبی مورد مقایسه قرار گرفت . خشک کردن نمونه ها تارسیدن به وزن ثابت ادامه داشت . نتایج تأثیر معنی دار پیش تیمارهای بلنچ در آب جوش، محلول آب نمک و محلول شکر را نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.