مقاله بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سس مایونز محصول امولسیونی از نوع روغن در آب است . با توجه به اینکه مایونز از نظر ترمودینامیکی سیستمی ناپایدار می باشد لذا در صنعت جهت پایدارسازی این سیستم امولسیونی معمولا از ترکیبات پایدارکننده مانند صمغ ها استفاده می کنند. کتیرا صمغ مترحشه گیاهان بومی ایران است و از آن جایی که این صمغ ثبات بالایی در محلول هایاسیدی دارد برای محصولاتی با pH پایین مناسب است و می توان به عنوان یک قوام دهنده منجر به ثبات امولسیون و افزایش طول عمر امولسیون گردد.هدف ازاین پژوهش بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ کتیرا به جای صمغ کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز تولیدی می باشد . به این منظورصمغ کتیرا در یک غلظت مشابه باکربوکسی متیل سلولز ) ۲۰ درصد( در نسبت های ۰۲۲۰۲ ۸۰:۲۰و۶۰:۴۰و۵۰:۵۰و۶۰:۴۰و۸۰:۲۰ درصد جایگزین صمغ کربوکسی متیل سلولز در سس های مایونز تولیدی گردید. به منظور بررسی استفاده از صمغ کتیرا و اثر سینرژیستیکی آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز خصوصیات کیفی محصول شامل ویسکوزیته. شاخص پایداری. رنگ. اسیدیته. pH و ویژگیهای حسی مورد بررسی قرار گرفتند . نتایج نشان می دهد که ویسکوزیته نمونه ها در نسبت های ۰۲۰۰۲ و بالاتر از لحاظ آماری مشابه با نمونه حاوی ۲۰ درصد صمغ کربوکسی متیل سلولز )نمونه شاهد( می باشد و استفاده از صمغ کتیرا در تمام نمونه ها منجر به افزایش شاخص پایداری گردیده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.