مقاله بررسی برخی از خواص فیزیکی دانه ذرت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی از خواص فیزیکی دانه ذرت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی از خواص فیزیکی دانه ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی از خواص فیزیکی دانه ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی از خواص فیزیکی دانه ذرت :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
ذرت یکی از مهترین گیاهان زراعی دنیاست که از نظر تولید و ارزش اقتصادی سومین مقام را در بین محصولات کشاورزی دارد و بطورگسترده برای تغذیه دام، طیور و تغذیه انسان و همچنین برای استحصال اتانول و تولید سوخت زیستی استفاده می شود که باعث گردیدهتوجه یشتری به آن معطوف گردد. در این تحقیق، برخی از ویژگی های فیزیکی دانه ذرت رقم کراسینگ ۴۰۷ در رطوبت مشخص مورد ارزیابی قرار گرفت. مقادیر میانگین خواص هندسی شامل طول و قطر بلال ذرت که به ترتیب ۱۶۰/۲و۳۷/۷ میلی متر، طول، عرض، ضخامت ، قطر متوسط حسابی، قطر متوسط هندسی، جرم، حجم، ضریب کرویت، چگالی ظاهری، چگالی حقیقی، تخلخل و و وزن هزار دانه آن در رطوبت ۸% درصد به ترتیب۱۰/۴۱سانتیمتر ۷/۰۳سانتیمتر ۳/۹۷سانتیمتر ۷/۴۴سانتیمتر ۷/۱سانتیمتر و ۰/۲۴گرم برای هردانه ۰/۲۲ سانتیمتر مکعب میلیمتر ضریب کرویت ۶۸/۱۰ چگالی ظاهری ۰/۷۳۵۳گرم برمیلی لیتر سانتیمترمکعب چگالی حقیقی ۱/۱۶۷۶گرم برمیلی لیتر)سانتی متر مکعب(، تخلخل ۳۶/۳۶درصد و وزن هزار دانه ۲۴۵/۹۱گرم برای هزار دانه بدست آمد مشخصات فیزیکی محصولات کشاورزی به منظور طراحی بهینه ماشین های فرآوری، کاشت و برداشت و همچنین به منظور کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات طی عملیات برداشت از اهمیت فراوانی بر خوردار می باشد . که نتایج این اندازه گیری ها در انتخاب و طراحی ماشین های تبدیل مفید می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.