مقاله بررسی امکان تولید و استفاده از پروتئین تک یاخته ای SCP بعنوان منبع پروتئینی جدید در صنایع غذایی کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان تولید و استفاده از پروتئین تک یاخته ای SCP بعنوان منبع پروتئینی جدید در صنایع غذایی کشور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید و استفاده از پروتئین تک یاخته ای SCP بعنوان منبع پروتئینی جدید در صنایع غذایی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید و استفاده از پروتئین تک یاخته ای SCP بعنوان منبع پروتئینی جدید در صنایع غذایی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید و استفاده از پروتئین تک یاخته ای SCP بعنوان منبع پروتئینی جدید در صنایع غذایی کشور :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در مناطقی از دنیا که با کمبود منابع پروتئینی مواجهند و در عین حال منابع کربوهیدراته ارزان قیمت بمقدار فراوان وجود دارد امکان تولید و استفاده از نوع خاصی از پروتئین به نام پروتئین تک یاخته ای ) SCP ( مورد توجه قرار گرفته است. پروتئین تک یاخته ای سلولهای میکروبی اولیه ای هستند که برای تهیه مواد غذایی در حیوان و انسان کشت و جمع آوری می شوند. سه پارامتر ماده اولیه قابل اطمینان، رقابت با منابع پروتئینی متداول و وجود تکنولوژی بالا ) در زمینه های فراوری و فراهم نمودن میکروارگانیسمهای متناسب( عوامل اصلی و عمده در سیر تحولات تولید SCP بوده اند. بنظر می رسد تولید انبوه صنعتی SCP با استفاده از تخمیر میکروبی راه حل مقابله با کمبود پروتئین خواهد بود. امکان استفاده از سوبسترا غیر قابل مصرف انسانی، وجود مقادیر زیاد پروتئین، تکثیر سریع این سلولها و در نتیجه تولید مقادیر زیاد پروتئین و عدم وابستگی مراحل تولید به شرایط محیطی از جمله مزایایی است که بررسی امکان تولید صنعتی SCP در کشور را مورد توجه قرارداده است. تنها چالش استفاده از این پروتئین، بالا بودن مقدار اسیدهای نوکلئیک موجود در آن است که می توان با اجرای فراوری و انتخاب میکروارگانیسم مناسب بر این مشکل فائق آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.