مقاله بررسی اثرعصاره پونه برروی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای نشاسته ای


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرعصاره پونه برروی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای نشاسته ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرعصاره پونه برروی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای نشاسته ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرعصاره پونه برروی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای نشاسته ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرعصاره پونه برروی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای نشاسته ای :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تمایل به استفاده ازبسته بندیهای زیست سازگار ازجمله پوشش ها و فیلم های خوراکی به دلیل دارا بودن موادطبیعی قابلیت تجدیدپذیری و عدم ایجاد آلودگیهای زیست محیطی روزبروز درحال افزایش است هدف ازاین مطالعه بررسی امکان تهیه فیلمهای تخریب پذیر از نشاسته کاساوا ترکیب شده با عصاره پونه کوهی جهت استفاده دربسته بندی موادغذایی به جای کاربرد اولیه موادشیمیایی غیرقابل تجزیه و بازیافت می باشد بدین منظور عصاره پونه کوهی درغلظت ها۱۵و۲۵درصد و ۳۵درصد و پلاستی سایزر ۴۰درصد به نشاسته کاساوا اضافه شد دراینمطالعه آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نظیر میزان جذب آب WAC عبوردهی نسبت به بخار آب WVP و حلالیت دراب فیلم هاموردب ررسی قرارگرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.