مقاله بررسی اثرات غنی سازی ارقام ذرت دانه ای بر خواص کمی و کیفی محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات غنی سازی ارقام ذرت دانه ای بر خواص کمی و کیفی محصول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات غنی سازی ارقام ذرت دانه ای بر خواص کمی و کیفی محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات غنی سازی ارقام ذرت دانه ای بر خواص کمی و کیفی محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات غنی سازی ارقام ذرت دانه ای بر خواص کمی و کیفی محصول :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظورتعیین واکنش ارقام ۷۰۴و۶۷۴ ذرت دانه ای به مقادیر وروشهای مختلف مصرف عناصر کم مصرف آزمایشی درمنطقه قائم شهربه صورت آزمایش فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی به اجرا درآمد ارقام به عنوان فاکتور اصلی و مصرف کودهای حاوی عناصر روی وبور درسطوح و روشهای مختلف به عنوان فاکتور فرعی شامل شاهد بدون مصرف عناصر مورد مطالعه سه سطح کود سولفات روی درمقادیر ۳۰و۴۰و۵۰ کیلوگرم درهرهکتار سه سطح اسید بوریک درمقادیر ۱۰و۲۰و۳۰ کیلوگرم درهرهکتار بصورت مصرف خاکی یک تیمار محلول سه درهزار سولفات روی یک تیمار محلول سه درهزار اسید بوریک و یک تیمار محلول سه درهزار با ترکیبی از سولفات روی و اسید بوریک به صورت محلول پاشی بودند. نتایج بررسی ها نشان دادندکه بین دو رقم از لحاظ عملکرد و اجزای آن شامل وزن هزاردانه طول دانه درصد فضای خالی بالای بلال طول بلال تعدادردیف دانه و عملکرد بلال تفاوت معنی داری درسطح یک درصد وجود داشته و رقم ۷۰۴ پتانسیل بالاتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.