مقاله تعیین و بررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار محصول سنتی شهرستان زابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و بررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار محصول سنتی شهرستان زابل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و بررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار محصول سنتی شهرستان زابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و بررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار محصول سنتی شهرستان زابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و بررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار محصول سنتی شهرستان زابل :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در این تحقیق به منظور آشنایی بیشتر با ویژگی های فیزیکی محصولی سنتی تحت عنوان آچارکه در استان سیستان و بلوچستان و در شهرستان زابل تولید می شود، خواص هندسی آن از جمله قطر بزرگ، قطر متوسط، قطر کوچک، قطر میانگین هندسی، قطر میانگین حسابی، حجم نمونه، ضریب کرویت، میزان انحنا، مساحت سطح و برخی خواص ثقلی مانند چگالی جامد، چگالی توده و تخلخل مورد بررسی قرار گرفته است . بیشترین مقدار قطر بزرگ،قطر متوسط و قطر کوچک به ترتیب برابر ۵۸/۰۵و۲۹/۱و۲۹میلی متر بودند و هم چنین کمترین مقدار آنها به ترتیب برابر با ۴۹/۳ و۱۷/۳۵و۱۷/۲۲۵ میلی متر بودضریب کرویت با استفاده از روش محسنین ۵۶درصدو میزان انحنا ۲۶/۸۹ میلی متر و مساحت سطح برابر با ۲۷/۹۲۱۹ متر مربع تخمین زده شدند چگالی جامد نمونه مورد بررسی ۷۶۰کیلوگرم برمترمکعب و چگالی توده آن ۴۷۵/۸کیلوگرم برمترمکعب بدست آمد و درصد تخلخل آچار نیز ۳۷/۲۹درصد تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.