مقاله تصفیه روغن ماهی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تصفیه روغن ماهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصفیه روغن ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصفیه روغن ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصفیه روغن ماهی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
روغن ماهی خام یا تصفیه نشده شامل :اسید های چرب آزاد و محصولات اولیه ی اکسیداسیون )پر اکسید(،مواد معدنی ، مواد رنگی ، رطوبت و ناخالصی های نا محلول هستند که کیفیت روغن راکاهش می دهد ؛ حذف این ناخالصی ها از روغن خام برای تولید روغن خالص با عمر ماندگاری قابل قبول و مطلوب خیلی مهم می باشد ؛ چرا که این فاکتور ها در حد امکان باید از روغن خامبرداشته شوند تا از اثر های منفی بر کیفیت روغن جلوگیری شود . طراحی مراحل تصفیه نیز برای حذف این نا خالصی ها پر اهمیت است زیرا باید ارزش تجاری روغن را افزایش دهد . در این مقاله به صورت مختصر به تاثیر هر یک از این ناخالصی های موجود در روغن ماهی بر روی خواص کیفی روغن ، معرفی مراحل تصفیه روغن و شرایط آن ، کارایی هر یک از این فرایند ها برای حذف یا کاهش این ناخالصی ها می پردازیم . کلمات کلیدی:روغن ماهی،تصفیه،تقطیر مولکولی و در ادامه بر اساس تحقیقات انجام شده در زمینه ی تصفیه روغن ماهی در می یابیم : ۱( جهت خالص سازی روغن ماهی روش تصفیه ی روغن بهتر است یا تقطیر ملکولی ۲(کارایی فرایند خنثی سازی )به تنهایی( ،فرایند جذب ) به تنهایی( و فرایند ترکیبی خنثی سازی و جذب بر روی ناخالصی های موجود در روغن ماهی۳( مقایسه ی کارایی چیتوسان با سطح فعال در جذب نا خالصی ها از روغن ماهی ۴(مقایسه ی هر یک از مراحل تصفیه در کاهش دادن ترکیبات سمی کلر دار موجود در سطح ماهی که در نهایت به روغن آن منتقل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.