مقاله تاثیر فرایندهای اولتراسوند، میدا ن پالس الکتریکی وفشار بالا بر روی اجزا مغذی و زیست فعال مواد غذایی به ویژه شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرایندهای اولتراسوند، میدا ن پالس الکتریکی وفشار بالا بر روی اجزا مغذی و زیست فعال مواد غذایی به ویژه شیر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرایندهای اولتراسوند، میدا ن پالس الکتریکی وفشار بالا بر روی اجزا مغذی و زیست فعال مواد غذایی به ویژه شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرایندهای اولتراسوند، میدا ن پالس الکتریکی وفشار بالا بر روی اجزا مغذی و زیست فعال مواد غذایی به ویژه شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرایندهای اولتراسوند، میدا ن پالس الکتریکی وفشار بالا بر روی اجزا مغذی و زیست فعال مواد غذایی به ویژه شیر :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه روش های ایمن و موثر فرایند و حفظ مواد غذایی با توجه به افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای مواد غذایی با کیفیت بالا، در حال توسعه است. در میان تکنولوژی های نوین صنعت غذا مهمترینشان فرایند های غیر حرارتی می باشند. از آنجایی که در سال های اخیر توجه زیادی به حفظ خواص عملکردی اجزای غذا در حین فرایند شده است، لذا این فرایندها نه تنها باید موجب افزایش ایمنی و حفظ کیفیت تغذیه ای و حسی شوند، بلکه ترکیبات زیست فعال را نیز حفظ کنند. در این پژوهش اثرات فیزیکی شیمیایی از جمله وضعیت گروهای آزاد سولفیدریل، دناتوراسیون، رسانایی، حلالیت، جذب سطحی، اندازه اجزاوسایر تغییرات توسط امواج اولتراسوند، میدان پالس الکتریکی و فرایند فشار بالا به عنوان فرایندهای غیر حرارتی در مقایسه با فرایند حرارتی روی ترکیبات زیست فعال غذا ارزیابی گردیدند. ترکیبات فنولی، کارتنوئید ها، کلروفیل، اسید چرب، ویتامین ها وسایرترکیبات معطرمواد غذایی و به ویژه اجزای شیر، از جمله مواد معدنی، پروتیین آب پنیر، میسل کازئین، اسید چرب و سایر اجزا و ویتامین های شیر مورد بررسی قرار گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.