مقاله تاثیر بسته بندی با نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید ـ نانورس برویژگیهای شیمیای و میکروبی نان حجیم


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بسته بندی با نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید ـ نانورس برویژگیهای شیمیای و میکروبی نان حجیم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بسته بندی با نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید ـ نانورس برویژگیهای شیمیای و میکروبی نان حجیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بسته بندی با نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید ـ نانورس برویژگیهای شیمیای و میکروبی نان حجیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بسته بندی با نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید ـ نانورس برویژگیهای شیمیای و میکروبی نان حجیم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بیاتی و آلودگی کپکی از جمله مسائلی است که ماندگاری و قابلیت پذیرش نان را توسط مصرف کننده کاهش میدهد میزان ضایعات سالیانه نان درکشور حدود ۲۵-۲۰درصد براورد شدها ست بسته بندی نان از جمله تمهیداتی است که میتوان بدین وسیله میزان ضایعات حاصله و هزینه های مربوط به تولید نان را کاهش داد و به حفظ این سرمایه ملی کمک نمود از این رو درمطالعه حاضر اثرپوشش نانوکامپوزیت های پلی لاکتیک اسید نانورس برماندگاری نان مورد بررسی قرارگرفت این پوشش با افزودن غلظت های ۲و۴و۶و۸درصد وزنی ـ وزنی نانورس اصلاح شده به پلیمر پلی لاکتیک اسید تهیه شد نان های پوشش داده شده دردما و رطوبت نسبی اتاق به مدت ۱۰ روز نگهداری شدند نتایج نشانداد که پوشش پلی لاکتیک اسید نانورس اثرقابل ملاحظه ای درافزایش رطوبت و کاهش پارامترهای بافت سنجی نمونه نان ها بدلیل خاصیت نفوذپذری کمتر نانورس به رطوبت و اکسیژن داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.