مقاله پرتو دهی و اثرات آن در افزایش امنیت و ایمنی گوشت و محصولات گوشتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پرتو دهی و اثرات آن در افزایش امنیت و ایمنی گوشت و محصولات گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پرتو دهی و اثرات آن در افزایش امنیت و ایمنی گوشت و محصولات گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پرتو دهی و اثرات آن در افزایش امنیت و ایمنی گوشت و محصولات گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پرتو دهی و اثرات آن در افزایش امنیت و ایمنی گوشت و محصولات گوشتی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پرتودهی مواد غذایی، فرآیندی غیر حرارتی برای افزایش اطمینان از ایمنی میکروبی مواد غذایی و افزایش ماندگاری تعداد زیادی از غذا ها و کاهش ضایعات آنهاست. پرتودهی باحذف عوامل بیولوژیک مولد بیماری و فساد مواد غذایی در تأمین فرآورده ای با ماندگاری و ایمنی بالا نقش دارد. شیوع گسترده و رو به افزایش بیماری هایی با منشأ غذایی ازمنابع دامی و اثرات اجتماعی و اقتصادی آن بر سلامتی افراد جامعه، ایمنی غذایی را به یکی از نگرانی های مهم سلامت عمومی تبدیل کرده است. گوشت و فرآورده های آن از اصلی ترین منابع دریافت پروتئین حیوانی به حساب می آیند که در عین حال پتانسیل بالایی از نظر بیماری های قابل انتقال از طریق مواد غذایی دارند. بر اساس تعریف اجلاس جهانی غذا،در سال ۱۹۹۶ میلادی، امنیت غذاییدسترسی همیشگی تمام افراد به غذای ایمن ،مغذی و کافی برای حفظ یک زندگی سالم و فعال می باشد که با افزایش رشد جمعیت جهان ،امنیت غذایی در سراسر جهان با مشکل جدی رو به خواهد شد. نگهداری مواد غذایی یکی از پیش نیازهای امنیت غذایی است و پرتو دهی موادغذایی روش جدید و مناسبی برای نگهداری مواد غذایی می باشد که با افزایش ایمنی غذایی و کاهش اتلاف در چرخه تولید تا مصرف ،فرایندی مناسب برای افزایش امنیت غذایی به شمار می آید. مقاله حاضر، با بررسی نتایج تحقیقاتصورت گرفتهدر پرتودهی گوشت و فراورده های آن به تأثیر مثبت کاربرد این فرآیند در افزایش ایمنی و امنیت این گروه ازموادغذایی می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.