مقاله بهینه سازی ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی ویژگی های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ویژگیهای نوری یکی از مهمترین شاخصهای صنعت بسته بندی و فیلمهای خوراکی می باشد . در این پژوهش فیلم مرکب از ایزوله پروتئین خلر که از غلظتهای مختلف ایزوله پروتئین در محدوده ۲ تا ۱۱ درصد و گلیسرول به عنوان نرم کننده در محدوده ۰/۵تا ۷ درصد و اسید اولئیک در محدوده ۰تا ۲ درصد در آن بکار رفته بود مورد بررسی قرار گرفت . با کاهش غلظت پروتئین و گلیسرول و افزایش غلظت اسید اولئیک شفافیت افزایش یافت . ازسوی دیگر با کاهش غلظت پروتئین و اسید اولئیک و افزایش درصد گلیسرول نمونه های فیلم روشن تر شد . غلظت ایزوله پروتئین به طور معنیداری ) P<0.01 ( نسبت به درصد گلیسرول و اسید اولئیک بر روی قرمزی رنگ نمونه های فیلم خوراکی تاثیر داشت . میزان زردی به طور معنی داری تحت تاثیر درصد ایزوله پروتئین و گلیسرول است ) P < 0.05 ( . هر سه فاکتور غلظت پروتئین ، درصد گلیسرول و درصد اسید اولئیک بر روی شفافیت به طور معنی داری تاثیر گذار بود ) p < 0.01 1 درصد و اسید / ( . ترکیب ایزوله پروتئین به میزان ۲ درصد ، گلیسرول به میزان ۵ اولئیک به میزان ۱ درصد سبب بهینه شدن ویژگیهای نوری فیلم خوراکی حاصل گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.