مقاله بزرسی روش های فزآوری ژل آلوورا جهت کاربزدهای غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بزرسی روش های فزآوری ژل آلوورا جهت کاربزدهای غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بزرسی روش های فزآوری ژل آلوورا جهت کاربزدهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بزرسی روش های فزآوری ژل آلوورا جهت کاربزدهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بزرسی روش های فزآوری ژل آلوورا جهت کاربزدهای غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بعلت کاربرد ژل آلوئه ورا درصنایع غذای فراوری آن به یک صنعت بزرگ درسراسردنیا تبدیل شده است ژل آلوئه ورا بعنوان منبعی جهت تولید غذاهای فراسودمند بخصوص نوشیدنیهایی با اثرات سلامت بخش مورد استفاده قرارمی یگرد ژل آلوئه ورا شامل هشت آمینواسید ضروری است که دربدن انسان ساخته نمی شود استفاده مداوم و منظم از ژل الوئه ورا باعث تامین طبیعی امینواسیدهای ضروری بدن میگردد ژل آلوئه ورا حاوی ویتامین های گروه B و ویتامین های A ، C ،E و فولیک اسید و نیاسین است بدن انسان نمی تواند بعضی ازاین ویتامین ها را ذخیره نماید بنابراین بهترین راه تامین ویتامین های فوق خوردن میزان مناسبی از ژل آلوورا می باشد موادمعدنی که درالوورا یافت می شوند شامل کلسیم سدیم آهن پتاسیم کروم منگنز مس و روی است. استفاده روزانه از ژل آلوورا باعث افزایش سطح انرژی بدن شده ولی وزن بدن مناسب و متعادل می ماند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.