مقاله بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی پکتیناز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی پکتیناز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی پکتیناز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی پکتیناز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی پکتیناز :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پکتین یک پلیمر اشتقاقی قندی اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود. اهمیت اقتصادی -این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل در ترکیب با شکر)قند( و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از۰/۱تا ۴ درصد متفاوت می باشد.ساختارهای ژلاتینی در سولهای دیواره ای و لایه های درون سلولی میوه جات موجود می باشد. آجرهای به کار رفته در ساخت دیوار را می توان نمادی از آرایش قرار گرفتن پکتین در دیواره میوه و سبزی در نظر گرفت . آنزیم های پکتیک از نظر صنعتی بویژه در صنایع غذایی از ارزش بالایی برخوردارند . از آنجایی که ترکیبات پکتیکی در لایه میانی دیواره سلولی بافت های گیاهیی وجود دارند . بنابراین از این آنزیم )پکتیناز( برای استخراج ، شفاف سازی ، پکتین زدایی آبمیوه ها ، خیساندن و نرم سازی سبزی ها و میوه ها و نیز در استخراج روغن های گیاهی استفاده می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.