مقاله بررسی برخی از عوامل موثر بر فرسایش پذیری سازندها و اولویت بندی آنها درجهت مدیریت پایداردرمناطق خشک ونیمه خشک (مطالعه موردی:حوزه آبخیزخضرآباد یزد)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی از عوامل موثر بر فرسایش پذیری سازندها و اولویت بندی آنها درجهت مدیریت پایداردرمناطق خشک ونیمه خشک (مطالعه موردی:حوزه آبخیزخضرآباد یزد) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی از عوامل موثر بر فرسایش پذیری سازندها و اولویت بندی آنها درجهت مدیریت پایداردرمناطق خشک ونیمه خشک (مطالعه موردی:حوزه آبخیزخضرآباد یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی از عوامل موثر بر فرسایش پذیری سازندها و اولویت بندی آنها درجهت مدیریت پایداردرمناطق خشک ونیمه خشک (مطالعه موردی:حوزه آبخیزخضرآباد یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی از عوامل موثر بر فرسایش پذیری سازندها و اولویت بندی آنها درجهت مدیریت پایداردرمناطق خشک ونیمه خشک (مطالعه موردی:حوزه آبخیزخضرآباد یزد) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سازندها به عنوان مجموعه ای از سنگهای تشکیل دهنده سطح زمین نقش بسیار مهمی را در تغییرات طبیعت از جمله فرایند فرسایش و جابجایی ذرات خاک دارد. فرسایش خاک یکی از عوامل بازدارنده توسعه پایدار در مناطق خشک و نیمه خشک محسوب می شود . تولید رسوب در ایجاد خسارت به تاسیسات گوناگون و تخریب محیط زیست نقش بسزایی دارد که از موانع توسعه پایدار می باشند . از این رو شناخت ویژگی های مؤثر در فرسایش پذیری سازندها و طبقه بندی آن می تواند در اولویت بندی آنها برای اتخاذ روش اصلاحی کمک شایانی نموده که میتواند راهگشای مدیریت راضی در راستای مدیریت پایدار منابع طبیعی باشد در این راستا تحقیق حاضر به منظور تعیین برخی خصوصیات اثر گذار در فرسایش و رسوب سازندهای حوضه آبخیز خضرآباد یزد واولویت بندی آنها با استفاده از بارانساز مصنوعی به صورت طرح کاملاً تصادفی پایه گذاری و انجام پذیرفت .در مرحله اول . میزان رواناب و مقدار رسوب با استفاده از باران شبیه سازی شده در سه تکرار برای هر سازند محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.