مقاله بررسی میکروانکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک و کاربردهای آن در محصولات لبنی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میکروانکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک و کاربردهای آن در محصولات لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میکروانکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک و کاربردهای آن در محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میکروانکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک و کاربردهای آن در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میکروانکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک و کاربردهای آن در محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به تقاضای روز افزون برای غذاهای سلامت بخش که غذاهای عملگرا نامیده می شوند و حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک هستند، اهمیت تولید این محصولات دوچندان شده است که فرآورده های شیر می توانند حامل خوبی برای پروبیوتیک ها باشند. پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که زمانیکه به مقدار کافی مصرف شوند اثرات مثبتی بر سلامتی انسان خواهند داشت. این اثرات بیشتر روی دستگاه گوارشی بوده و نیز شامل اثرات رقابتی و ایمنی می باشد. ولی قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در فرآورده های شیری تخمیری محدود بوده که روشهای مختلفی برایافزایش ماندگاری آنها از جمله میکروانکپسولاسیون وجود دارد. هدف از این مطالعه میکروانکپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک برای افزایش ماندگاری آنها طی فرآوری و دستیابی به اهداف سلامت بخشی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.