مقاله غنی سازی محصولات لبنی با فیبرهای رژیمی به عنوان غذای فراسودمند


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی محصولات لبنی با فیبرهای رژیمی به عنوان غذای فراسودمند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی محصولات لبنی با فیبرهای رژیمی به عنوان غذای فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی محصولات لبنی با فیبرهای رژیمی به عنوان غذای فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی محصولات لبنی با فیبرهای رژیمی به عنوان غذای فراسودمند :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
غذایی به عنوان غذای فراسودمند )عملگر( معرفی می شود که اثرات مفید آن بر روی یک یا چند عملکرد اصلی در بدن به اثبات رسیده باشد، به طوریکه باعث حفظ سلامتی یا کاهش خطر یک بیماری گردد. در سال های اخیر استفاده از فیبر رژیمی منابع مختلف در محصولات غذایی به دلیل اثرات مفید آن بر سلامتی افراد افزایش یافته است . فیبر رژیمی ترکیبات غیر قابل هضم )مقاوم به هضم / هیدرولیز( توسط آنزیم های گوارشی انسان و تشکیل دهنده دیواره سلولی گیاهان هستند و از پلی ساکاریدها )سلولز، همی سلولز، موسیلاژ و پکتین(، لیگنین و ترکیبات مرتبط مانند واکس ها،کوتین و سوبرین تشکیل شده اند که دریافت آن ها خطر بروز بیماریهای قلبی، عروقی و بیماریهای گوارشی و سرطان کلون را کاهش می دهد. افزودن فیبرها به محصولات لبنی منجر به بهبود بافت، ویسکوزیته، خواص حسی و افزایش زمان نگهداری می گردد. در این تحقیق ساختار, عملکرد فیبر، مقدار مطلوب در رژیم غذایی و اثرات فیبر های رژیمی در غنی سازی محصولات لبنی مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.