مقاله سیترینین و روش های اندازه گیری آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سیترینین و روش های اندازه گیری آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سیترینین و روش های اندازه گیری آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیترینین و روش های اندازه گیری آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سیترینین و روش های اندازه گیری آن :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سیترینین نوعی متابولیت سمی بوده که در سرتاسر جهان گسترش یافته است . این ترکیب برای اولین بار از قارچی به نام پنیسلیوم سیترینوم جدا شده ولی امروزه توسط چندین قارچ رشته ای از جنس پنیسلیوم، آسپرژیلوس، و موناسکوس نیز تولید شده است. این مایکو توکسین یک هپاتو نفرو توکسین است و به عنوان یک آلاینده طبیعی در دانه های غلات ، حبوبات ، غذاها ،خوراک دام ،میوه ها ، گوشت، پنیروغیره یافت می شود این ترکیب معمولا به همراه اکراتوکسین در مواد غذایی وجود داشته و امنیت آن را به خطر می اندازد.از آنجا که مایکوتوکسین ها مضر هستند و با آسیب رساندن به کلیه ،کبد، سیستم عصبی و سیستم ایمنی مشکلات جدی برای سلامت انسان ایجاد می نمایند لذا در این مقاله در نظر است تا به برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، اندازه گیری های کمی و کیفی سیترینین پرداخته شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.