مقاله روش های تخلیص و شناسایی زهرابههای قارچی و باکتریائی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های تخلیص و شناسایی زهرابههای قارچی و باکتریائی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های تخلیص و شناسایی زهرابههای قارچی و باکتریائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های تخلیص و شناسایی زهرابههای قارچی و باکتریائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های تخلیص و شناسایی زهرابههای قارچی و باکتریائی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
قارچ آسپرژیلوس بزرگترین و مهمترین جنس میباشد که بیشاز ۱۸۰ گونه شناخته شده دارد آسپرژیلوس ها پراکنش وتنوع زیادی درطبیعت دارند و با محیطهای مختلف سازگاری دارند جنس آسپرژیلوس همراه با مخمرها و باکتریها و گاهی نیز به همراه زیگومیست ها درفرایند تخمیر به کارمی روند اثرات تولید ثانویه این کپک به طور قابل ملاحظه ای مورد توجه قرارمیگیرد توکسین مرگ آور تولید شده توسط گونه قارچی Aspergillus flavus آفلاتوکسین نام دارد که برا یتعدادی از زهرابه های مربوطه به طور عمومی کاربرد دارد و آفلاتوکسین سرطان زای B1 یکی از موثرترین آنهاست برای تعیین وجود این زهرابه ها روشهای متفاوتی وجود دارد که عبارتنداز روش های زیستی روشهای مبتنی برکروماتوگرافی مانند کروماتوگرافی لایه نازک کروماتوگرافی گاز مایع و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا روش رادیوایمنواسی روشهای پروب های اسیدنوکلئیک و واکنشهای زنجیره ای پلیمراز و روشهای ایمونولوژی که مهمترین این روشها عبارتند از روشهای انتشار درژل سنجش به روش هماگلوتیناسیون کواگلوتیناسیون ـ آگلوتیناسیون ذرات لاتکس فعال و معکوسایمونوالکتروفورز، الایزا و الایفا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.