سنت های محلی و همیاری در مدیریت شیر دام های گوسفندی چرا کننده از مرتع- نمونه ای از دانش بومی در روستای لزور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنت های محلی و همیاری در مدیریت شیر دام های گوسفندی چرا کننده از مرتع- نمونه ای از دانش بومی در روستای لزور دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنت های محلی و همیاری در مدیریت شیر دام های گوسفندی چرا کننده از مرتع- نمونه ای از دانش بومی در روستای لزور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنت های محلی و همیاری در مدیریت شیر دام های گوسفندی چرا کننده از مرتع- نمونه ای از دانش بومی در روستای لزور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنت های محلی و همیاری در مدیریت شیر دام های گوسفندی چرا کننده از مرتع- نمونه ای از دانش بومی در روستای لزور :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۴

گله داران در جوامع روستایی و عشایری در ایران جهت انجام امور گله داری و مدیریت دام های خود فعالیت هایی را به صورت مشترک و در کنار هم انجام می دهند. این همکاری متقابل یا در واقع همیاری نقش مهمی را در بین گله داران ایفا می نماید. روش مطالعاتی در این تحقیق بر مبنای روش های پیمایشی است که جهت تولید اطلاعات از روش های کیفی مشاهده مستقیم، مشاهده مشارکتی و مصاحبه سازمان یافته استفاده شده است. نتایج این تحقیق در بر گیرنده ابعاد مختلفی از دانش بومی از جمله تحلیل شیوه مدیریتی مکانیسم تعاونی سنتی شیررفیق بر پایه همیاری و سنت های و باورهای محلی مرتبط با آن می باشد. در این تحقیق بر همیاری فصلی در بین بهره برداران مرتع تاکید شده که نقش مهمی در استفاده و مدیریت شیر دام و تولید فرآوری های شیری دارد. نقش های اجتماعی مختلفی از جمله سرچکنه، چکنه، تراز و چوپان در قالب یک نهاد اجتماعی بنام «چکنه» در مدیریت گله دام حضور دارند. «شیررفیق» یک نوع نهاد اجتماعی برای تقسیم شیر دام ها در بین افراد است. این نهاد در بین گله داران پیوندهای اجتماعی و بازدهی تولید فرآوری شیری را هم از لحاظ خودمصرفی و هم از لحاظ بازاری تقویت می نماید.

کلید واژه: دانش بومی، انسجام اجتماعی، روستای لزور، همیاری، مرتع، شیررفیق

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.