مقاله تولید و کاربرد بتا کاروتن با استفاده از فرآورده های تخمیری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید و کاربرد بتا کاروتن با استفاده از فرآورده های تخمیری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید و کاربرد بتا کاروتن با استفاده از فرآورده های تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و کاربرد بتا کاروتن با استفاده از فرآورده های تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید و کاربرد بتا کاروتن با استفاده از فرآورده های تخمیری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بتا کاروتن یکی از پرو ویتامین هایی است که برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و سرطان ها مؤثر می باشد. به علاوه اگر ذخیره ی بتا کاروتن در بدن کافی نباشد، توان سیستم ایمنی برای مقابله با عوامل بیماری زا کاهش می یابد که به این ترتیب ممکن است در معرض ابتلا به انواع عفونت ها قرار گیرد و از آنجایی که بدن قادر به ساختن آن نیست، بنابراین به منابع خارجی آن نیازمند است. بتاکاروتن به عنوان ماده ی پیش ساز ویتامین A و محلول در چربی در بدن شناخته می شود که در مواد غذایی گیاهی یافت می شود. سبزی هایی که به رنگ سبز تیره،زرد تیره و نارنجی هستند، سرشار از آن می باشند . بتاکاروتن از جمله مواد آنتی اکسیدانی قوی می باشد، که از تولید رادیکال های آزاد اکسیژن در بدن جلوگیری می کند و از این رو در بدن عملکرد مستقل از ویتامین A دارد . علاوه بر این تعدادی از میکروارگانیسم ها قادر به تولید بتاکاروتن های طبیعی و محصولات تولید شده تخمیری در مقیاس بالا می باشند، که از آن جمله می توان باکتری اسفینگوموناس، قارچ های تریسپورا بلاکسلا، رودوترولا گلوتینیس و جلبک های میکروبی دونالیلا سالینا و دونالیلا بارداویل اشاره کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.