مقاله تغییرات غلظت آکریل آمید در غذاهای سرح کردنی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات غلظت آکریل آمید در غذاهای سرح کردنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات غلظت آکریل آمید در غذاهای سرح کردنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات غلظت آکریل آمید در غذاهای سرح کردنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات غلظت آکریل آمید در غذاهای سرح کردنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آکریل آمید یک نوع از کارسینوژن ها یا مواد سرطانی می باشد که یک نوع مونومر پلی آکریل مید است.این ماده در حرارت بالا در مدت زمان زیاد، در غذاهای کربوهیدرات زیاد و کم پروتئین وجود دارد.آکریل امید معمولا در مواد غذایی که فرآیند حرارتی راسپری کرده اند، به وجود می آید و بیشتر هنگامی تشکیل می شود که یک آمینو اسید طبیعی به نام آسپارنین با مواد غذایی طبیعی مثل گلوکز واکنش دهد. این واکنش فقط در حرارت های بسیار بالا در غذاهای سرخ کردنی و پخته شده صورت می گیرد. هدف تحقیق درک تغییرات حقیقی در غلظت های آکریل امید در غذاهای سرخ کردنی آماده شده تحت شرایط رایج در جایگاه عرضه غذا علاوه به آن آکریل امید، زمان سرخ کردن، دما سرخ کردن و کاهش قند اندازه گیری شد. و روش های حقیقی ذوب کردن یخ مواد غذایی منجمد و سرخ کردن در طول تهیه غذاهای سرخ کردنی مشاهده گردید و ثبت شد. تغییرات در دمای سرخ کردن عمدتاً منجر به تغییرات در غلظت های آکریل امید و در پی آن تغییر در زمان سرخ کردن شد. نبود نظارت استاندارد و بر دمای سرخ کردن و زمان سرخ کردن و روش های گوناگون مدیریت غذا ظاهر نقش عمده ای در غلظت بالای آکریل امید در غذاهای سرخ کردنی در یک نوع رستوران تولیدی غذا در مقایسه با فست فودها دارد. نتایج بدست آمده این تحقیق به این طرح و عرضه اقدامات کنترلی در جایگاه تولیدی غذا مفید به نظر می رسند که می توانند در کاهش چشمگیر جذب آکریل آمید مفید باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.