مقاله مکان یابی فضای سبز شهری با استفاده از GIS و روش مقایسه زوجی AHP (نمونه موردی: ناحیه ۲ منطقه ۲۰ تهران)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکان یابی فضای سبز شهری با استفاده از GIS و روش مقایسه زوجی AHP (نمونه موردی: ناحیه ۲ منطقه ۲۰ تهران) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان یابی فضای سبز شهری با استفاده از GIS و روش مقایسه زوجی AHP (نمونه موردی: ناحیه ۲ منطقه ۲۰ تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی فضای سبز شهری با استفاده از GIS و روش مقایسه زوجی AHP (نمونه موردی: ناحیه ۲ منطقه ۲۰ تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان یابی فضای سبز شهری با استفاده از GIS و روش مقایسه زوجی AHP (نمونه موردی: ناحیه ۲ منطقه ۲۰ تهران) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
پار ها و فضای سبز شهری از جمله کاربری هایی است که توزیع و پراکنش آن در سطح شهر اهمیت زیادی دارد. با توجه به توزیع نامناسب پارک ها و فضای سبز در ناحیه ۲ منطقه ۲۰ شهر تهران، در این تحقیق تلاش شده است. ضمن تدوین بانک جامع اطلاعات م کانی و پارک ها و فضای سبز ناحیه ۲ منطقه ۲۰ شهر تهران، وضعیت دسترسی تمامی مناطق شهر بر طبق استانداردهای موجود بررسی شده و پس از تعیین مناطق کمبود از این نظر و با درنظر گرفتن سایر عوامل شهری مؤثر در مکانیابی، با ارائه الگویی مناسب، به دنبال توزیع بهینه ی فضای سبز در ناحیه ۲ منطقه ۲۰ شهر تهران با استفاده از GIS می باشد. برای نیل به این هدف از معیارهای واقع شدن در زمین های با کاربری مناسب مانند زمین های بایر،نزدیکی به مراکز آموزشی، مراکز بهداشتی، مراکز فرهنگی و مراکز جمعیتی، دسترسی به شبکه ارتباطی و فاصله از تأسیسات کارخانه ای و فاصله از پارک ها و فضای سبز موجود استفاده شد. سپس برای هر کدام ازعوامل تأثیرگذار در مکانیابی پارک ها و فضای سبز، لایه هایی اطلاعاتی در محیط GIS تهیه گردید و برای هر یک از معیارها وزن دهی با روش AHP صورت گرفت. سپس به منظور الگوسازی، به هر یک از لایه های اطلاعاتی به غیر از لایه کاربری اراضی بر اساس میزان اهمیت آنها در مکان یابی پارک ها و فضای سبز با استفاده از مدل AHP، وزن مناسبی اختصاص داده شد. سپس نتایج حاصل شده از تلفیق لایه ها به روش AHP با لایه کاربری اراضی به صورت ریاضیاتی (عملگر حسابی جمع) تلفیق گردید تا نتایج بهتری به دست آید. نتایج حاصل از تلفیق لایه های اطلاعاتی، زمین های منطقه را به منظور انتخاب مکان های مناسب برای فضای سبز به ۵ کلاس طبقه بندی نمود که مناطق دارای کاربری هایی نظیر زمین های خالی دارای اولویت بالاتری هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.