مقاله آشکار سازی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از روش طبقه بندی حداکثر احتمال و تکنیک های RS و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آشکار سازی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از روش طبقه بندی حداکثر احتمال و تکنیک های RS و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آشکار سازی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از روش طبقه بندی حداکثر احتمال و تکنیک های RS و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشکار سازی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از روش طبقه بندی حداکثر احتمال و تکنیک های RS و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آشکار سازی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از روش طبقه بندی حداکثر احتمال و تکنیک های RS و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
براثر فعالیت های انسانی و پدیده های طبیعی چهره زمین همواره دستخوش تغییر می شود. در این میان استفاده از تکنولوژی سنجش از دور به عنوان بهترین وسیله برای آشکار سازی و ارزیابی تغییرات شناخته شده است چرا که با پیشرفت های انجام گرفته در این تکنولوژی و تولید تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک طیفی و مکانی بالا و همچنین انواع تکنیکهای پردازش تصویر می توان تغییرات کاربری اراضی را برآورد نموده و نسبت به مدیریت آنها اقدام نمود. امروزه تصاویر سنجش از دور به عنوان جدیدترین اطلاعات در جهت مطالعه پوشش زمین و کاربری های اراضی شناخته شده است. این تصاویر به جهت ارائه اطلاعات به هنگام، تنوع اشکال، رقومی بودن و امکان پردازش در تیهه ی نقشه های کاربری اراضی از اهمیت بالایی برخوردارند. در تحقیق حاضر تغییرات کاربری اراضی حوضه آبخیز باباولی سیاهکل در یک دوره زمانی ۱۳ ساله مورد ارزیابی قرار گرفته است. برای انجام این تحقیق از تصاویر سال ۲۰۰۰ سنجنده +ETM ماهواره لندست ۷ و همچنین تصاویر ماهواره لندست ۸ استفاده شده است و پس از انجام اقدامات مورد نیاز در مرحله پیش پردازش، با روش طبقه بندی حداکثر احتمال تصاویر در محیط نرم افزار Arc GIS نقشه کاربری اراضی منطقه در سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۱۳ بدست آمد که صحت سنجی نتایج با واقعیت های زمینی و بازدید میدانی گویای صحت کلی برابر ۰/۸۹ و ۰/۸۸ و ضریب کاپای برابر ۰/۸۸ و ۰/۸۷ در تصاویر +ETM سال ۲۰۰۰ و لندست ۸ سال ۲۰۱۳ می باشد که قابل قبول بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.