مقاله مطالعه عملکرد و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امیدبخش برنج


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه عملکرد و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امیدبخش برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه عملکرد و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امیدبخش برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عملکرد و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امیدبخش برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه عملکرد و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امیدبخش برنج :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
برنج بخش زیادی از انرژی تغذیه ای حدود نیمی از جمعیت جهان را تامین می نماید که اغلب آنها در آسیا زند گی میکنند. با وجود رشد جمعیت و محدود بودن سطح زیر کشت،دستیابی به رقمهای زراعی با عملکرد و کیفیت بالاتر نسبت به رقمهای زراعی موجود امری ضروری میباشد. به منظور ارزیابی عملکرد، درصد راندمان تبدیل و صفات مربوط به کیفیت پخت، پژوهشی بر روی ۸ لاین امیدبخش برنج به همراه دو شاهد رایج زراعی منطقه، فجر و شیرودی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در منطقه آمل انجام گردید. عملکرد دانه بعد از رسیدگی کامل به روش ارزیابی استاندارد موسسه بین المللی برنج اندازهگیری شد. پس از برداشت محصول، درصد راندمان تبدیل برنج به همراه صفات کیفیت پخت از جمله غلظت ژل به روش کاگامپانگ و همکاران) ۱۷۹۳ (، درصد آمیلوز به روش جولیانو ) ۱۷۹۱ (، درجه حرارت ژلاتینه شدن به روش لیتل و همکاران ۱۷۹۸ ( اندازهگیری گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد در سطح آماری ۱ درصد بین ژنوتیپهای مورد مطالعه برای صفات عملکرد، درصد راندمان تبدیل، درصد آمیلوز، دمای ( ژلاتینی شدن تفاوت معنیداری وجود دارد. دو صفت درصد راندمان تیدیل و درصد آمیلوز همبستگی مثبت معنیداری را در سطح آماری ۹ درصد از خود نشان دادند در مورد دیگر صفات همبستگی معنیداری دیده نشد. بر اساس تجزیه و تحلیل آماری و آزمون LSD ، لاین ۲۹۷۷ ۱۱ ۱ ۱ ۱ علاوه بر عملکرد بالا از نظرکیفیت دانه و پخت مطلوب میباشد ومیتوان از این لاین در برنامههای بهزراعی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.