مقاله مروری برکاربردهای باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان محیطهای کشت آغازگرعملکردی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری برکاربردهای باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان محیطهای کشت آغازگرعملکردی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری برکاربردهای باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان محیطهای کشت آغازگرعملکردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری برکاربردهای باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان محیطهای کشت آغازگرعملکردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری برکاربردهای باکتریهای اسید لاکتیک به عنوان محیطهای کشت آغازگرعملکردی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تولیدغذاهای تخمیری وابسته به استفاده ازمحیطهای کشت آغازگرstarter culture می باشد که یکی ازمهمترین این محیط کشت ها باکتریهای اسیدلاکتیکی هستند اخیرا محیطهای کشت جدیدی از این باکتریها با عملکردهای مهم صنعتی توسعه یافته اند این محیطهای کشت دارای مزایایی درزمینه بهبود خواص ارگانولپتیکی تکنولوژیکی تغذیه ای و سلامت بخشی ه ستند برای مثال میتوان به باکتریهای اسیدلاکتیکی اشاره کرد که توانایی تولید ترکیبات ضدمیکروبی شیرین کننده ها موادطعم زا ویتامین ها و آنزیمهای مفید را داشته و یا میتوانند دارای نقش پروبیوتیکی باشند دراین مقاله به بررسی این باکتریها و کاربرد آنها درصنایع غذاهای تخمیری می پردازیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.