مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بیسکوئیت ها محصولات پخته شده کوچکی هستند که اساسا از آرد شکر و چربی تهیه می شوند کیفیت بیسکویت تحت تاثیر چندین عامل است که به کمیت و کیفیت اجزای آن بستگی دارد و شرایط فرایند از قبیل مخلوط کردن قالب گیری خمیرها و پختن و خنک کردن نیز درکیفیت آن تاثیر دارد دراین تحقیق به عوامل موثر برخواص میکانیکی و رئولوژی بیسکوئیت پرداختیم نتایج مطالعات نشانداد که سبوس گندم پهنای بیسکویت ها را از ۵۵/۳به ۵۲/۸ میلیمتر کاه شداد ولی تغییرات زیادی درضخامت بیسکوئیت ها دیده نشد و نسبت گسترش پذیری نیز از ۸/۳۸ به ۷/۷۳ کاهش می یابد وبیسکویت ها سفتر شدهو مقاومت شکست آنها از ۱/۳۴به ۲/۱۱ کیلوگرم افزایش یافت افزایش مقدارچربی خمیر بیسکویت از ۵به ۲۵درصد انرژی مخلوط کردن را کاهش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.