مقاله مروری بر ارتقاء سلامت و کیفیت نان با استفاده از سوش باکتریهای اسید لاکتیک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر ارتقاء سلامت و کیفیت نان با استفاده از سوش باکتریهای اسید لاکتیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر ارتقاء سلامت و کیفیت نان با استفاده از سوش باکتریهای اسید لاکتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر ارتقاء سلامت و کیفیت نان با استفاده از سوش باکتریهای اسید لاکتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر ارتقاء سلامت و کیفیت نان با استفاده از سوش باکتریهای اسید لاکتیک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
ارتقاء کیفیت نان اهمیت بسیار زیادی در سلامت جامعه دارد زیرا نه تنها یکی از اساسی ترین اقلام رژیم غذایی روزانه میباشد بلکه در کشور ما نسبت به سایر کشور ها از مصرف سرانه بالاتری نیز برخوردار است. یکی از راههای کار آمد و ایمن در افزایش سلامت مصرف نان استفاده از سوش باکتریهای اسید لاکتیک است. در این مقاله مروری، کاربردباکتریهای اسید لاکتیک، متابولیت های تولیدی شان در خمیر و نحوه عملکرد آنها در به تاخیر انداختن رشد باکتریها و کپکها و نهایتا افزایش عمر ماندگاری نان شرح داده شده است. همچنین از آنجا که طی سالهای اخیر میل به مصرف ترکیبات شیمیایی ازهر نوع آن کاهش یافته است، امکان جایگزینی ترکیبات شیمیایی معمول در نان مانند بهبود دهنده های شیمیایی، حجم دهنده ها خصوصا جوش شیرین و نگهدارنده هایی چون سوربات و پروبیونات ها با باکتریهای اسید لاکتیک و یا حتی کاهش مصرف آنها از این طریق مورد بحث قرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.