مقاله کنترل باکتری لیستریامونوسیتوژنز با به کارگیری فشار بالا در فرآورده های گوشتی خشک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل باکتری لیستریامونوسیتوژنز با به کارگیری فشار بالا در فرآورده های گوشتی خشک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل باکتری لیستریامونوسیتوژنز با به کارگیری فشار بالا در فرآورده های گوشتی خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل باکتری لیستریامونوسیتوژنز با به کارگیری فشار بالا در فرآورده های گوشتی خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل باکتری لیستریامونوسیتوژنز با به کارگیری فشار بالا در فرآورده های گوشتی خشک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
باکتری لیستریا یکی از پاتوژن های غذایی فرصت طلب است. مصرف غذاهای آلوده به لیستریامونوسیتوژنز مشکلات مهمی در سلامت انسان ایجادمی کند ] ۱ [لیستریوزیس بیماری غذایی مهم مشترک بین انسان و دام می باشد که منجر به بیماری جدی و مرگ و میر بالا می گردد. برخی از افراد در معرض خطر زیادی باشند که شامل افراد با سیستم ایمنی تضعیف شده، خانم های باردار و تازه متولدین به ویژه سنین کمتر از ۴ ماه می باشد ] ۲ [ . لیستریوز عفونت نسبتاً نادری در انسان می باشد ولی شدت بیماری و مرگ و میر به بالاتر از ۰۵ درصد می رسد. در حال حاضر موارد لیستریوز در اروپا و کشورهای دیگر نسبت به سال های گذشته از نظر آماری افزایش قابل توجهی داشته است ] ۳ [ گوشت و فرآورده های گوشتی غالباً با لیستریامونوسیتوژنز آلوده می شوند.باکتری میله ای شکل، گرم مثبت، بی هوازی اختیاری و بدون اسپور است. در دمای ۲۵ ۲۰ درجه سانتی گراد متحرک است. کاتالاز مثبت و اکسیداز – منفی است. در محدوده PH=6-9 و دمای C 35 33 رشد می کند. جنس لیستریا دارای ۶ گونه است که شامل – L. monolytogenes ، L.innocua ، L.welshimeri ، L.seeligeri ، L.ivanovii ، L.grayi می باشد. گونه ی مونوسیتوژنز، مهم ترین گونه پاتوژنیک در انسان و حیوان است ] ۴ [ در نگهداری مواد غذایی کنترل میکروارگانیزم حائز اهمیت است و از بین بردن آن ها سلامت غذا را تضمین می کند ولی روش های کنترلی موجب کاهش کیفیت مواد غذایی می گردد یکی از باکتری هایی که باید کنترل شود باکتری لیستریا است و توانایی سازگاری با محدوده وسیعی از شرایط از جمله دماهای یخچالی ) C – ،)۲ ۴ شرایط اسیدی و نمک بالا را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.