مقاله بررسی اثر پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز روی ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز روی ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز روی ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز روی ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز روی ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
بهبود تولید نان از آرد گندم همواره در تمام کشورها مورد توجه محققین بوده است. در کشور ما نیز در سال های اخیر به جهت جلوگیری از ایجادضایعات و حفظ ماندگاری و غنی سازی نان تحقیقات زیادی صورت گرفته است. لذا هدف از این تحقیق بررسی تاثیر پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز) CMC 0 درصد به ترتیب بود. نتایج نشان داد با افزایش درصد / ۰ تا ۸ / ۰ و ۴ / ۰ تا ۶ / ( در تهیه خمیر آرد با درجه استخراج ۵۸ % در محدوده ۳ پودر آب پنیر و کر بوکسی متیل سلولز به طور معنی داری میزان فاکتور های رئولوژیکی خمیر) مقاومت و کشش( افزایش معنی داری پیدا کرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.