مقاله تأثیر سطوح مختلف کاربرد کود گاوی و مرغی بر غلظت کادمیم در دانه گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سطوح مختلف کاربرد کود گاوی و مرغی بر غلظت کادمیم در دانه گندم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف کاربرد کود گاوی و مرغی بر غلظت کادمیم در دانه گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف کاربرد کود گاوی و مرغی بر غلظت کادمیم در دانه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف کاربرد کود گاوی و مرغی بر غلظت کادمیم در دانه گندم :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
منبع اصلی غذا در بسیاری از کشورها از جمله ایران، غلات است، در این میان گندم یکی از پر مصرف ترین گیاهان زراعی جهان است. افزایش غلظت عناصر غذایی در دانه آن، یک هدف جهانی برای بهبود تغذیه به ویژه در بخش کم درآمد جامعه است. غنی سازی زیستی محصولات زراعی همراه با مصرف کودها از جمله روش های نوین است، امروزه مقادیر زیادی کودهای دامی تولید می شود که کشاورزان می توانند از آن ها استفاده کنند. این کودها از یک طرف باعث بهبود ویژگی های خاک شده و از طرف دیگر به علت وجود عناصر سنگین مثل کادمیم در آنها که باعث ایجاد آلودگی های زیست محیطی و تأثیر بر کیفیت محصول می شود، کمتر توجه شده است، پس، این پژوهش با هدف بررسی تأثیر کاربرد کودهای گاوی، مرغی بر غلظت کادمیم در دانه گندم (رقم بک کراس روشن بهاره) به صورت گلخانه ای و در قالب آزمایش فاکتوریل در گلخانه پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شد. به طور کلی نتایج نشان داد بیشترین غلظت کادمیم در دانه گندم مربوط به تیمار کودگاوی در مقایسه با دیگر تیمارها و شاهد بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.