مقاله بررسی اثر اسید فرولیک وقند لاکتوز بر خواص فیزیکو شیمیایی در فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسید فرولیک وقند لاکتوز بر خواص فیزیکو شیمیایی در فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسید فرولیک وقند لاکتوز بر خواص فیزیکو شیمیایی در فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسید فرولیک وقند لاکتوز بر خواص فیزیکو شیمیایی در فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسید فرولیک وقند لاکتوز بر خواص فیزیکو شیمیایی در فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه استفاده از فیلم وپوشش های خوراکی به دلیل زیست تخریب پذیر بودن آنهاگسترش بسیاری یافته است .ژلاتین ماهی که ازپسماند کم ارزش ضایعات پوست ماهی بدست می آید می تواند یک ترکیب پروتئینی مناسب جهت تولید فیلم خوراکی و جایگزین ژلاتین خوکی باشد. هدف از این تحقیق بررسی اثر استفاده از اسید فرولیک وقند لاکتوز بر خواص فیزیکو شیمیایی فیلم ،بر پایه ژلاتین ماهی سردآبی می باشد. فیلم با استفاده از ترکیب ژلاتین ماهی % واسید فرولیک در غلظت های) ۰ < و ۱%و ۳%و ۵%( دردو فرمول حاوی قند لاکتوز با مقدار ثابت ۱%و فاقد قند لاکتوزدر شرایط، ۱۰ PH ودمای °C 00 وتزریق مداوم اکسیژن وافزودن پلاستیسایزر سوربیتول / گلیسرول تهیه گردید . سپس حلالیت در آب و نفوذپذیری به بخارآب) wvp (مورد بررسی قرار گرفت..غلظت اسیدفرولیک درنمونه های فاقدقند لاکتوز در میزان نفوذپذیری به بخار آب وحلالیت فیلم ژلاتین ماهی سردابی تاثیرمعنی داری ) P>0.05 ( نداشت .اما در نمونه های حاوی ۱%قند لاکتوزمیزان نفوذپذیری به بخارآب) wvp ( با افزایش غلظت بهبود داشت اما میزان حلالیت تغییر نکرد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که میتوان با استفاده از قندلاکتوزبرخی ازخواص فیزیکوشیمیایی فیلم برپایه ژلاتین ماهی سردابی را بهبود داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.