مقاله اهمیت و نقش فرآورده های گوشتی در امنیت غذایی جامعه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت و نقش فرآورده های گوشتی در امنیت غذایی جامعه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت و نقش فرآورده های گوشتی در امنیت غذایی جامعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت و نقش فرآورده های گوشتی در امنیت غذایی جامعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت و نقش فرآورده های گوشتی در امنیت غذایی جامعه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گوشت یکی از مهمترین منابع پروتینی به شمار می آید و دارای اسید های آمینه و اسیدهای چرب ضروری و ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که بایستی حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند امروزه با وجود تکنولوژی های مختلف و پیشرفت هایی که در صنعت گوشت صورت گرفته است محصولات فرعی مختلفی از گوشت قرمز و سفید تحت عنوان فرآورده های گوشتی تولید می گردد . که گسترش کوتاه مدت تولید فرآورده های گوشتی به دلیل راحتی تولید ، تنوع فرآورده ، افزایش اشتغال و افزایش نیاز به مواد آماده و قیمت این محصولات و افزایش در فراهم کردن مواد مغذی ، راحتی مصرف و نگهداری طولانی تر این محصولات می باشد ما در این مقاله به بحث در مورد نقش فرآورده های گوشتی در تأمین سلامت و امنیت غذایی و دسترسی همه مردم در تمام اوقات به دلیل نگهداری آسان و هزینه پایین در سبد غذایی خانواده و همچنین دلایل کوتاه مدت گسترش فراورده های گوشتی می پردازیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.