مقاله انذازهگیری فعالیت آنتیاکسیذانی میوه تمشک با استفاده از روش تیتراسیون


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انذازهگیری فعالیت آنتیاکسیذانی میوه تمشک با استفاده از روش تیتراسیون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انذازهگیری فعالیت آنتیاکسیذانی میوه تمشک با استفاده از روش تیتراسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انذازهگیری فعالیت آنتیاکسیذانی میوه تمشک با استفاده از روش تیتراسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انذازهگیری فعالیت آنتیاکسیذانی میوه تمشک با استفاده از روش تیتراسیون :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
واکنشهای اکسیداسیون درغذاها منجربه ایجاد طعم و بوی نامطلوب و درنتیجه افت ویژگیهای ارگانولپتیک و کیفیت تغذیه ای خواهد شد برخی از ترکیبات با خواص آنتی اکسیدانی که درمقادیر مختلف درمیوه ها وجود دارند به عنوان ترکیبات عملگرا بکارمیروند و اثرات منفی بوجود آمده توسط رادیکالهای آزاد را کاهش میدهد میوه تمشک درمیان میوه ها دارای انتی اکسیدان زیادی است دراین پژوهش عصاره تمشک بوسیله سه حلال آب اتانول و هگزان استخراج گردید و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برحسب میلی مول آسکوربیک اسید در۱۰۰ گرم میوه تازه تمشک با استفاده از روش تیتراسیون توسط ترکیبات مختلف ید پتاسیم پرمنگنات و پتاسیم بی کرومات اندازه گیری شدند نتایج نشان داد که فعالیت آنتیا کسیدانی عصاره آبی تیتر شده توسط ید پرمنگنات و بی کرومات پرتاسیم به ترتیب ۷۳و۴۵/۳ و ۸۳/۳ درصد بیش از عصاره اتانولی است و عصاره هگزانی تمشک که با استفاده از ید اندازه گیری شد با عصاره آبی ۹۶درصد کمتر بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.